Press "Enter" to skip to content

Poziv za dopisnike

‘Metafora’ je web-magazin za kulturu, umjetnost i društvena istraživanja i kao takav će obrađivati teme vezane za muziku, film, pozorište, likovnu umjetnost, arhitekturu, filologiju i društvene aktuelnosti.


Portal ‘Metafora’ pokrenut je prvog dana 2017. godine s ciljem da upozna širu javnost s trenutnim dešavanjima u kulturi i da suoči bh. društvo s izazovima savremenih društvenih gibanja. Web-magazin ‘Metafora’ prvenstveno je namijenjen omladini tako da je i njegov sadržaj prilagođen interesima ove dobne skupine (muzika, film, pozorište, likovna umjetnost, arhitektura, filologija i društvene aktuelnosti).

Nakon perioda eksperimentiranja, ekipa okupljena oko ‘Metafore’ konačno je pronašla svoj pravi kurs i ovim putem poziva sve zainteresirane mlade ljude (od 18 do 35 godina) da se odazovu pozivu i da postanu dio dopisničkog tima online platforme ‘Metafora’. Prijavom na ovaj konkurs otvara se prilika mladim ljudima da usavrše praktična znanja iz oblasti žurnalistike, da upoznaju nove ljude i da se profesionalno razviju.

Sve što je potrebno kako biste postali dio naše malobrojne, ali odabrane ekipe jeste pismenost, opća obrazovanost i entuzijazam. Poželjno je da uz prijave pošaljete svoju kratku biografiju i jedan autorski članak.

 

Kontaktirati nas možete na e-mail adrese:

info@metafora.ba

urednistvo@metafora.ba

redakcija@metafora.ba

 

Broj mjesta nije ograničen, a tz. da se u bilo kojem trenutku možete odazvati našem pozivu tako što ćete nas kontaktirati na prethodno navedene e-mail adrese.

Unaprijed se radujemo lijepoj saradnji!

  • author's avatar

    Autor: Redakcija

    Nedostaju biografski podaci.

  • author's avatar

Close
Scroll Up